Par och relationsterapi

Relationer. Då tänker jag inte bara på kärleksrelationer utan på alla relationer vi har. Med föräldrar, barn, vänner, syskon och givetvis parrelationer av alla olika konstellationer.

Hur gör vi när vi landar i en relation? Hur vårdar vi den? Hur löser vi konflikter och hur möts vi på ett kärleksfullt och empatiskt sätt? Hur bejakar vi vår partner, men samtidigt månar om att vara sanna mot våra egna behov och vår livsåskådning? Hur vårdar vi det fina som fick gnistan att tändas?
Och när det gnisslar. Eller när det är dags att släppa taget. Hur avslutar vi en relation utan att förlora oss själva? Hur möts vi med bibehållen respekt för oss själva och varandra? Hur bygger vi broar och möts på mitten? Frågorna är många och svaren inte alltid självklara. Min uppgift är att vägleda och successivt få Er att kommunicera och mötas.

Hur går det till? Vi möts i en trygg miljö där vi utgår från just era behov. Ni kan välja att gå tillsammans, men även ha enskilda sessioner. Tiden varierar utifrån era behov, men det är bra att tillåta 1,5 – 2 timmar och ibland lite mer. Viktigt att ni båda får uttrycka era behov och känslor i lugn och ro. Ni är välkomna att höra av er innan sessionen för att förmedla era förväntningar så att vi tillsammans kan skapa just det trygga rum som ni behöver.

”Med tillit, medkänsla, ärlighet och respekt bygger vi kärleksfulla och hållbara relationer”.